به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام رسايي در برنامه اي كه قرار بود عصر ديروز در قالب مناظره با عنوان «وارثان خط امام» با حضور شكوري راد در سالن ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شود، حضور يافت و به دليل حاضر نشدن عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت به سخنراني پرداخت.
وي با بيان اينكه 14 عنوان كتاب هاي تحت تاليفش در دوران اصلاحات توسط مهاجراني زير تيغ سانسور رفت، افزود: با روي كار آمدن دولت هاشمي رفسنجاني بدترين انتقادها به سوي دولت موسوي نشانه رفت تا جايي كه حتي مراسم خداحافظي براي ميرحسين موسوي برگزار نشد.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به صحبت هاي مير حسين موسوي مبني بر اينكه خيانتي كه هاشمي رفسنجاني به ايران كرده هيچ كس انجام نداده است، اذعان داشت: هاشمي رفسنجاني معتقد بود بعد از جنگ بايد كشور را ساخت و زمينه دولتي پركار و پرخرج را ايجاد كرد، اما دولت اصلاحات خاتمي، پركاري دولت سازندگي را نداشت، ولي مانند آن پرخرج بود و اين دو دولت با حكومت هاي ائمه اطهار كه دولت هاي پركار و كم خرج هستند داراي تناقض بودند.
رسايي افزود: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام براي سازندگي در كشور، خود را مجبور به استفاده از كساني كرد كه تعهد كمتري به نظام داشتند، اما داراي تخصص بودند که اين راه برخلاف شاخص امام است؛ زيرا به دليل بار دنيوي مديريت، بين اين مقوله و مسئوليت تفاوت قائل بودند، بر اين اساس شاهد بوجود آمدن طبقه تكنوكرات، اشرافي گري و ايجاد تورم در دولت وي بوديم.
وي علت قهر مردم با صندوق هاي راي را اشرافي گري دولت سازندگي دانست و عنوان كرد: اشراف گرها كم كم خود را رقيب مردم دانستند و مردم اين را حس كردند كه عده اي كه در کشورشان حاكميت مي كنند با آنها يكرنگ نيستند و در قالب اعتراض به اين قوم دو جريان منتقد دولت و موافق دولت شكل گرفت.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به زمينه فعاليت روزنامه سلام گفت: مردم براي فرار از چهره كريه دولت هاشمي به اصلاحات روي آوردند، اما اتفاقي كه افتاد اين بود كه خاتمي با پز، راي مردم را گرفت، ولي راهي را بوجود آورد تا تمامي مديران دولت سازندگي به اصلاحات ريزش كنند.
رسايي در ادامه تصريح كرد: در دوران خاتمي احزاب حاكم بودند، نه مردم و لذا احزاب از وي سهم خواهي مي كردند؛ با برگزاري انتخابات نهم رياست جمهوري، افرادي كه تخريب كنندگان هاشمي رفسنجاني در مجلس ششم بودند به تقديس كنندگان وي تبديل شدند و ميرحسين موسوي كه مي گفت هاشمي خيانتكار است به صورت ناخودآگاه در دفاع از هاشمي بيانيه داد.
وي با اشاره به راي آوري احمدي نژاد گفت: مردم از ترس هاشمي رفسنجاني به آغوش وي پناه بردند كه در اين انتخابات جنگ بين اصول گرا و اصلاح طلب نبود، بلكه جنگ بين فقر و غنا بود كه به گفته امام اين جنگ حقيقي است.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه مدل دولت احمدي نژاد به حكومت هاي اهل بيت نزديكتر است، ادامه داد: در انتخابات دهم صف بندي ها به هم خورد و شاهد اصول گراياني مانند ناطق نوري بوديم كه براي ميرحسين موسوي سينه مي زدند؛ در اين انتخابات دو جريان مدافع اشرافيگري و مبارزه با فساد بوجود آمد.
رسايي سبزهاي موجود در جامعه را به چهار دسته تقسيم كرد و گفت: دسته اول سبزها سبز مقدس هستند كه 70 ميليون جمعيت دارند، دسته دوم سبز محترم نام دارند و آنهايي هستند كه پاي صندوق راي آمدند؛ زيرا اگر آنان نبودند حماسه 40 ميليوني رخ نمي داد؛ چرا که هر كسي كه پاي صندوق راي آمد در اصل نظام جمهوري اسلامي را تاييد كرد.
وي دسته سوم سبزها را سبزهاي معترض ناميد و عنوان كرد: تعداد معترضان در كل كشور دو ميليون نفر بود كه روز به روز نيز ريزش كردند، اما دسته چهارم، سبزهاي منحرف هستند يعني همان هايي كه شعار «نه غزه نه لبنان» سر دادند و عكس امام را پاره كردند كه بايد با آنها به طرز جدي برخورد كرد؛ آنان افرادي هستند كه اصلا در انتخابات شركت نكردند و از طريق آقازاده فراري براي ايجاد اغتشاش در كشورتامين شده بودند.
نماينده مردم تهران در مجلس خطاب به موسوي تاكيد كرد: شمايي كه دولت نهم را قانون گريز مي ناميد آيا قانوني كه توسط آن در انتخابات شركت كردي، قبول داري؟ اگر چه حتي ممكن است ظاهري از خيرخواهي داشته باشي، اما اين يك سال چه كسي از قانون مي گريخت و اين اعمال نشانه اي از زدن مهر باطل به روي خودت است.
رسايي با اشاره به بيانيه هاي قانون شكن و قانون گريز ميرحسين موسوي گفت: اين چه خط امامي است كه مجموعه حيوانات از گوگوش تا سروش در آن جمع شده اند؟ امام مي گويد همه اينها نجس هستند و هر زماني كه آنان از شما تعريف كردند به خودتان شك كنيد؛ اين نشانه سبزهاي منحرف است كه واسطه بيگانگان هستند، اما ما انقلاب را مجاني بدست نياورديم كه بگذاريم چنين افرادي آن را از ما بگيرند.
وي در ادامه افزود: تفاوت هاي جنگ نرم و سخت در اين است كه در جنگ سخت همه چيز اسرار نظامي است، اما در جنگ نرم دانستن حق مردم است؛ در جنگ سخت كافي است دشمن را بشناسي، ولي در جنگ نرم شناخت دشمني دشمن سخت تر است.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه وارثان خط امام و رهبري در نماز جمعه 14 خرداد راه را تبيين كردند، تصريح كرد: دليل اينكه دشمنان، امام و خط امام را از آن خود مي دانند، اما با ولايت فقيه به دشمني پرداخته اند اين است كه مانند قضيه عمر در زمان رحلت پيامبر اكرم عمل مي كنند و مي گويند قرآن كافي است.
رسايي ادامه داد: از نظر عمر قرآن يك كتاب است كه هر كس مي تواند به نفع خودش تفسير كند، اما اهل بيت و قرآن صامت هستند و در مقابل منحرفان مي ايستند و عمران زمانه، امام را صامت و ولي فقيه را ناطق مي نامند و تا جايي پيش مي روند كه با به نمايش گذاشتن مستند شاخص دادشان گوش آسمان را كر مي كند.
وي خاطرنشان كرد: چرا با گذشت 20 سال از ارتحال امام هنوز مردم وي را دوست دارند؛ زيرا امام بين فرزندش و نظام، نظام را برگزيد، اما هاشمي رفسنجاني فرزندش را تاييد كرد و مجبور شد در 22 بهمن با چندين حلقه حفاظتي بين مردم حاضر شود./انتهاي پيام/
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سخنان ميرحسين موسوي مبني بر ادامه خط امام گفت: اين چه خط امامي است كه از گوگوش تا سروش و تمامي منحرفان در آن قدم ميزنند؟
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0